Scroll Top
Kas ir Tigi Copyright?

Tigi Copyright ir Lielbritānijā dzimis zīmols, kura filosofija ir- frizieri rada frizieriem. Viens no Tigi kompānijas dibinātājiem ir frizieris ,leģenda Antonijs Maskalo (Anthony Mascolo).

Līdz šim zīmolu Tigi Copyright zināja profesionāļi -frizieri, kā celmlaužus jaunas paaudzes matu krāsošanas līdzekļu ražošanā. Aptuveni pirms 10 gadiem salona Riga Top Hair frizieri bija pirmie Latvijā ,kuri sāka izmantot Tigi Copyright krāsas savā ikdienas darbā.

Kas ir mainījies Tigi Copyright?

2020.gadā Tigi Copyright ir radījis arī matu kopšanas produktu līniju, kas ir paredzēta ne tikai profesionālai lietošanai ,bet arī klientiem , lai rūpētos par saviem matiem ikdienā. Produktu klāstā ir gan šampūni, gan kondicionieri, gan matu veidošanas līdzekļi.

Un tāpat kā pirms 10 gadiem salons Riga Top Hair ir pirmais un pagaidām vienīgais skaistumkošanas salons, kurā meistari jau lieto Tigi Copyright matu kopšanas produktus un iesaka arī saviem klientiem.

Kur un kā iegādāties Tigi Copyright?

Vispirms jau salona Riga Top Hair veikalā,kur varēsiet saņemt konsultāciju bez maksas, par jums piemērotāko Tigi Copyright produktu vai e-veikalā

https://www.rigatophair.lv/

Riga top hair  un Tigi Copyright novēl jums krāsainu un jaunu iespaidu bagātu pavasari !

 

 

 

 

Līdzīgi raksti