Scroll Top

TIGI BED HEAD- jau labi zināms ,bet JAUNS!

Tigi BED HEAD
TIGI BED HEAD JAUNĀ MATU KOPŠANAS LĪNIJA
TIGI  kā zīmols Latvijā un salonā Riga Top Hair ir zināms jau vairāk kā 20 gadus. Arī Tigi matu kopšanas produktu līnija BED HEAD gan mums ,gan Riga Top Hair klientiem ir zināma jau ilgus gadus.
Tad Tigi BED HEAD ir kaut kas jauns, vai labi zināmais?
Varam teikt ,ka abas atbildes ir pareizas! Tigi kompānija ir apvienojusi matu kopšanas un veidošanas TOP produktu kopumu ar nedaudz manītu izskatu( bet labi atpazīstamu vienlaicīgi) , uzlabojot sastāvu atbilstoši klientu un profesionāļu ieteikumiem.
Salona Riga Top Hair meistariem un klientiem gadiem ļoti iecienīti bija tādi produkti ,kā:
vai Tigi Bed Head Small talk matu veidošanas līdzeklis https://www.rigatophair.lv/product/tigi-bh-small-talk-hair-thickening-cream/
 No jauna Tigi Bed Head līnijā
ir radīts Tigi Bed Head Grimme Grip šampūns un kondicionieris ,kas piemēroti dažāda tipa matiem,lai radītu kupluma un tekstūras efektu.
jaunā Tigi Bed Head līnija ir pieejama:
TIKAI profesionālos skaistumkopšanas salonos kā Riga Top Hair un salonu e-veikalos kā shop.rigatophair.lv https://www.rigatophair.lv/veikals/?filter_brends=tigi-bed-head
Šie Tigi Bed Head produkti nebūs pieejami lielveikalos vai citās ārpussalonu tirdzniecības vietās.
Salona Riga Top Hair meistari ir priecīgi par labu un iecienītu matu kopšanas un veidošanas līdzekļu atgriešanos profesionāļu vidē!!!
Jauku vasaru un lai viss izdodas!
Būsim priecīgi Jūs redzēt salonā Riga Top Hair vai mūsu E -veikalā shop.rigatophair.lv